Verslag de Haas Maassluis 29-11-2017

Op 29 november waren we te gast bij de Haas Maassluis BV. Speciaal voor de gelegenheid was een hal van dochterbedrijf PowerPort met medewerking van Trefzeker omgebouwd tot een Open Coffee Maassluis-ruimte, waar we van een warme bak koffie konden genieten met een lekker koekje.

Govert de Haas vertelde vol trots over het familiebedrijf de Haas (5e generatie), dat zich meer en meer is gaan toeleggen op het aanbieden van een totaalpakket (bouw én onderhoud) voor werkschepen en RIB’s voor o.a. Rijkswaterstaat, Politie, etc. Hierdoor valt de werf op tussen alle mondiale spelers, met als resultaat dat men onlangs de prijs “Ship of the year” voor de autonoom varende mijnenveger Seagull-301 in ontvangst mocht nemen.

Open Coffee-organisator John Smits sloot af door Govert en alle medewerkers te bedanken die het mogelijk hadden gemaakt dat we te gast konden zijn en met het wijzen op de volgende bijeenkomsten:

De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 17 januari 2017 bij Hockey Combinatie Schiedam, aanmelden is reeds mogelijk.

De volgende bijeenkomst in Maassluis is gepland op 21 februari 2018, bij Vecom, aanmelden is ook hier reeds mogelijk.

Blijf op de hoogte over de Open Coffee Maassluis-bijeenkomsten en ontwikkelingen in de regio via deze website, Twitter, de LinkedIn-group, Facebook en de nieuwsbrief, graag tot de volgende bijeenkomst(en)!

Was u onder de indruk van het bedrijf en lijkt het u wat om te solliciteren? de Haas zoekt nog mensen!