Uitnodiging Dukdalf 13-5-2015

Bij deze nodig ik u van harte uit om aanwezig te zijn bij de Open Coffee Maassluis-bijeenkomst op woensdag 13 mei, wanneer we te gast zijn bij Dukdalf.

Locatie

Dukdalf
Industrieweg 106
3144CH Maassluis

LET OP: we gebruiken voor de bijeenkomst de ruimte van Dukdalf Talent (ingang aan de Mozartlaan)

www.dukdalf.com

Datum / tijd

Woensdag 13 mei 2015 van 9:00 tot 11:00 uur

Meld u meteen aan!

Route

Klik op “route naar” voor uw persoonlijke routebeschrijving:

[mappress mapid=”3″]

Parkeren

Parkeren kan (gratis) in de nabije omgeving, gebruik hiervoor bij voorkeur het (vrachtwagen)parkeerterrein langs het spoor aan de Industrieweg en/of de parkeervakken naast het Tango Tankstation aan de Mozartlaan.

Kosten?

Toegang inclusief consumpties is gratis, wel vragen wij u zich van te voren aan te melden, zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

“Promotie”

Het is uiteraard toegestaan uw product en/of dienst persoonlijk te promoten. Het is echter NIET de bedoeling om (strooi)-folders, displays, etc. uit te stallen, indien u uw product of dienst wil promoten doet u dat in overleg met de organisator.

Meld u meteen aan!

Blijf verder op de hoogte via deze website, Twitter, de LinkedIn-group en/of Facebook.

One thought on “Uitnodiging Dukdalf 13-5-2015

  1. Ontzettend bedankt voor de gast vrijheid en de goede service.
    Helaas moet ik melden dat ik op deze gelegenheid verkeerde visite kaartjes heb gebruikt, door een fout is het verkeerde telefoon nummer op het kaartje terecht gekomen. Nu heb ik vele gesproken en sommige zouden contact met mij opnemen, maar nu hebben ze een verkeerd nummer, het goede nummer is 06 55 3 55 196. Voor als nog hoop ik met u in contact te kunnen komen, 1 juni is voor mij een grote dag dan is de bus er en gaat het voor mij echt beginnen.

    Mede ook dankzij u heel hartelijk bedankt alvast en ik hoop u weer gauw te ontmoeten..

    Vriendelijke Groeten Gertjan Bakker

Comments are closed.