Open Coffee?

Wat is een Open Coffee eigenlijk?

Open Coffee is een laagdrempelige (netwerk)bijeenkomst, voor mensen die graag:

  • nieuwe contacten opdoen in hun regio
  • hun online-relaties face-to-face willen ontmoeten
  • hun huidige netwerk willen onderhouden

In een informele sfeer, ontmoet u interessante mensen, wisselt ideeën uit, deelt kennis (en kennissen), brainstormt en dat alles onder het genot van een lekker bakje koffie (of thee).

Het Open Coffee concept is ooit in Londen ontstaan naar initiatief van een van de oprichters van Skype, om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten.

Tegenwoordig worden overal overal ter wereld Open Coffee’s georganiseerd.

Voor wie?

Open Coffee is voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is in dit geval Maassluis (en omstreken). U ontmoet er zeer diverse mensen van net gestarte ZZP-ers tot succesvolle ondernemers en van investeerders tot politici. Het is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met mensen die u anders wellicht niet zo snel zou ontmoeten.

Lidmaatschap?

Gezien het informele karakter van de bijeenkomsten, treft u bij ons geen programma, naam-badges, elevator-pitches of lidmaatschappen aan. De toegang is gratis, het enige dat wij van u vragen is een goed humeur, een open mind én dat u zich van te voren aanmeld (zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers).

Geef een reactie